• Home
  • When Heroes Become Legends – Nederlands ondertiteld

Algemene informatie

Op deze pagina vindt je de de online streaming en de download locaties voor de Nederlandse versie van When Heroes Become Legends. We hopen dat je er met veel plezier naar gaat kijken.

Deze film is vrijwel volledig Nederlands gesproken. Echter omdat er voornamelijk in dialect gesproken wordt en er een aantal delen Engels gesproken zijn is deze volledig voorzien van Nederlandse ondertitels.

De online beschikbaarheid van deze film en de mogelijkheid om de film te downloaden zoals op deze pagina aangeboden is enkel toegestaan voor persoonlijk gebruik. Voor vertoningen aan (publieke) groepen of het uitzenden van de film vragen we om contact op te nemen door middel van dit e-mail adres: info@outonthetrails.com


Online kijken

When Heroes Become Legends is gratis beschikbaar om online te kunnen bekijken. Om dit mogelijk te maken is er gekozen voor Vimeo als platform om deze film aan te bieden aan de kijkers. Via Vimeo is deze film op hoge kwaliteit te bekijken op een resolutie tot 4K.

Via de onderstaande video speler kan de film bekeken worden op deze website. Door op het Vimeo logo in de rechter onderhoek te klikken ga je naar de film op ons Vimeo kanaal.
De film downloaden en ons steunen

Voor mensen die de voorkeur hebben om de film te downloaden naar een eigen computer om deze te kunnen bekijken is het mogelijk om een downloadbare versie op HD formaat van de film aan te schaffen voor een bedrag vanaf $5.00.

Op de aankoop website is het ook mogelijk om een groter bedrag in te vullen dan de $5.00 die we als minimum vragen voor het aankopen van de film mocht je ons verder willen steunen in het maken van dergelijke films.

Het geld wat we ontvangen door de verkoop van deze film zal ten goede komen aan toekomstige filmprojecten voor outdoor endurance sporten.

Voor de aankoop van de film maken we gebruik van het verkoopplatform van Reelhouse. Via de onderstaande link zal onze pagina op dit platform geopend worden in een nieuw tabblad.

Bij voorbaat dank voor je steun bij het maken van deze films.Copyright informatie

Deze film is beschermd met copyright en mag niet gedupliceerd, gedistribueerd of uitgezonden worden in welke vorm dan ook zonder de expliciete schriftelijke toestemming van de houder van het copyright, Out on the Trails.

When Heroes Become Legends is an Out On The Trails production. For more information, please contact us at info@outonthetrails.com